HTML

Cabarete szörf és kitesurf

2014.12.26. 07:13 szörf kupon

Cabarete

Vázlat szörf kupon

A legjobbak közül az egyik szörfözésért foltosodik a Földön

Cabarete-tel, dominikai Köztársasággal kapcsolatos info

 
  1. Cabarete a turistakellemességek és dominikai kultúra egy nagy keverékével egy kicsi strandváros. Cabarete-et szörfözésért jellemzi a híres Kite Beach kiteboarding, Encuentro strandért, és másik szép homokos strandok szörföző és másik vízi sportokért. Cabarete szintén sok helyi és nemzetközi éttermet, boltot, bankot és ATM készpénzautomatát ajánl. Egy bámulatos éjszakai élet rúg du. 11:30 után. Sok strandelülső étterem válik táncklubokká helyi és nemzetközi ízekkel. A legújabbak van hol helybeliek és turisták hasonló keverék. +

  2. Kite Beach Cabarete-ben a felső öt kiteboardinghelyszín közül az egyik a világban. A passzátszelek termikekkel rárontanak az erős és következetes szelekre. A szél fúj easterly, melyik ad tökéletes oldalsó-szárazföldi repülő feltételeket Cabarete-nek az idő legnagyobb részében. Általában reggel szélre kevés nincs (melyik csinálja azt egy nagy idő, hogy Encuentro egy kevés búvárkodásért vagy a szörfözés által álljanak meg). Kora délután általában jó kezdőknek. Du. 2 óra után a termikek sokat csinálják a szelet és kirúgják őt erősebb miközben terjed, az ezé du. 5 óráig 4 körül legerősebb. Cabarete strandja szintén sok évi nemzetközi bajnokságot lát vendégül. Bármennyin adott nap, látogatók a terület látni fogja az eget, ami kitesurf ernyőkkel teik meg , ahogy megsegíti az amatőröket és profi lovasokat az szörfözik.
    A további tevékenységek a területben szörfözést tartalmaznak, szörfözést tekernek fel,könnyűbúvár-felszerelésbúvárkodás, lovaglás a strand mentén vagy a közeli erdősített területekben süvíts szegélyező, mély tengeri halászat, motorscooterbérletek és sokkal több.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kitesurfiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr787011649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása